Garn

Her finner du hele vårt utvalg av garn til ditt neste strikkeprosjekt. Vi velger nøye ut kvalitetsgarn av naturlige fibre i lekre farger i flere ulike kvaliteter. Vi er overbevist om at plaggene du skaper med garn med skikkelig god kvalitet, holder det seg bedre over tid, er behagelig å bruke, og kan leve lenge.

Kvalitetsgarn fra danske Isager

Isager er kjent for sine klassiske garnkvaliteter som egner seg godt til alt fra strikking, hekling, broderi og veving.

Trenger du hjelp til å velge riktig garn til en oppskrift? Kontakt oss på sosiale medier som Facebook og Instagram, e-post eller besøk oss fysisk i butikken. Du finner oss i gågata i Ski sentrum. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktig garnkvalitet, strikkefasthet og fargevalg til ditt neste prosjekt. 🤎

Tips oss om nye garnmerker

Har du oppdaget et nytt garnmerke du elsker? Kanskje er det et garn du har strikket med før, eller er har lyst til å prøve. Da vil vi høre fra deg! Vi jakter stadig etter nye og spennende garnkvaliteter til sortimentet vårt med strikkegarn. Fellesnevner for garnkvalitetene vi ønsker oss, er at det må være av høy kvalitet, gjerne norsk eller nordisk. Vi streber også etter å fylle sortimentet med garnmerker som skikkelig seg litt ut fra de store merkevarene.

Vi vil bli inspirert av deg, så ta kontakt med oss slik at vi kan la oss inspirere. Hvem vet, kanskje vi tar inn ditt yndlingsgarn neste gang.